La petita gran escola d'idiomes. A Santa Maria de Palautordera i a Sant Antoni de Vilamajor.
Posa't en les millors mans!
Reunió informativa sobre estades a l'estranger
El passat 25 de març a les 19h va tenir lloc la reunió informativa sobre diferents propostes per l'estiu 2013. En cas que no poguéssiu venir a la reunió però desitgeu tenir més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquestes són algunes de les opcions que oferim:

- Estades a l'estranger i viatges d'estudi: oferim gran varietat de cursos per a joves i adults a Anglaterra, Estats Units, Canadà, Irlanda i altres països de parla anglesa per tal de millorar el nivell d'anglès alhora que viure una experiència ben enriquidora.

- Campaments d'estiu: oferim campaments tant a la vora de casa (La Cerdanya, Palma de Mallorca i Barcelona) com a l'estranger (Anglaterra, Irlanda, Estats Units, Canadà, Nova Zelanda, Suïssa, França, Alemanya i Àustria).Els joves tenen l'oportunitat de conviure amb nois i noies procedents de diferents països participant en activitats molt variades (cultura, esports, dansa, hípica, esports d'aventura, etc.)

- Any o trimestre escolar a l'estranger: oferim una àmplia selecció d'escoles i col·legis d'Anglaterra, Irlanda, Estats Units, Canadà, Suïssa i Àustria on els alumnes fan una immersió completa seguint el mateix ritme d'estudis i estil de vida que els alumnes nadius. Els estudis cursats a l'estranger són convalidats al nostre sistema educatiu quan retorna l'alumne.

No cal ser alumne del nostre centre per assistir a aquesta reunió i participar a algun d'aquests programes.

En cas d'estar interessats preguem confirmació d'assistència a la reunió, podeu trucar (93 848 37 86) o enviar un correu electrònic (informacio@britannia.cat)

16-03-2016  categoria britannia
Comparteix:
Categories